Редактор: e-mail: Снимка: Полиция на окръг КамерънВлак, превозващ петрол, се сблъска с

...
Редактор: e-mail: Снимка: Полиция на окръг КамерънВлак, превозващ петрол, се сблъска с
Коментари Харесай

Влак се сблъска с камион в САЩ и последва експлозия. Пожарът изгори къща до релсите

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Полиция на окръг Камерън

Влак, пренасящ нефт, се сблъска с огромен камион в централната част на американския щат Тексас тази заран в 6,45 ч. Последва мощна детонация и зародилият пожар изгори до основи къща, намираща се наоколо до жп релсите, написа dailymail.co.uk.

Инцидентът е станал на автомагистрала 190 в окръг Камерън, към час североизточно от Остин, като влакът е превозвал петролни танкери, които са експлодирали при удар с камиона. 

Кондукторът на влака и лидерът на камиона са оцелили без огромни пострадвания, а повода за злополуката остава неразбираема. 

 

Според шерифа на окръг Милам Крис Уайт влакът е превозвал рискови материали.  Впоследствие следователите са открили, че тези материали не са наранени при злополуката и специфичен екип е влезнал във влака, с цел да ги отдалечи от пламъците.

Длъжностни лица са пресметнали, че в злополуката са взели участие от 13 до 15 вагона, пренасящи петрол, въглища и камъни. 

Хората от домовете в региона са евакуирани, а управляващите приканиха да не се минава през този сектор на автомагистралата, до момента в който не престават да работят за преодоляване на огъня.   

Превод „ Петел “



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР